22.02.16

Викладачі історичного факультету відвідали ЗОШ №36 м. Житомира.

19 лютого 2016 року декан історичного факультету Житомирського державного університету імені Івана Франка доц. О. І. Жуковський і викладач кафедри всесвітньої історії доц. І. М. Власюк відвідали з профорієнтаційною метою ЗОШ №36 м. Житомира.
В ході зустрічі з учнями 11-го класу О. І. Жуковський акцентував увагу в першу чергу на особливостях вступної кампанії до ВНЗ для абітурієнтів у 2016 році. Учням було представлено презентацію історичного факультету, за допомогою якої вони змогли ознайомитись із процесом навчання студентів та проведенням практик професійного спрямування, виховними заходами, науково-дослідною діяльністю студентів тощо.
І. М. Власюк охарактеризував процес проведення на історичному факультеті музейно-архівної практики, можливості для студентів оволодіти методикою пошуку власного родоводу, брати участь у наукових конференціях, що проводяться кожного року на історичному факультеті.
Також було проведено анкетування учнів 11-го класу щодо вступу на навчання до Житомирського державного університету імені Івана Франка та історичного факультету.
Організації зустрічі сприяла вчитель історії ЗОШ №36 Л. В. Котенко.

У проведенні профорієнтаційного заходу брав участь студент IV курсу історичного факультету С. Петровський, який проходить у цій школі педагогічну практику.







Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More