24.10.14

Викладачі кафедри історії України залучають учнів шкіл до науково-дослідної роботи

Викладачі кафедри історії України протягом жовтня поточного року провели декілька зустрічей з учнями випускних класів та вчителями історії міста Житомира та Житомирської області.

Так, 14 жовтня  викладачі кафедри Білобровець О.М., Венгерська В.О., Кордон М.В., Рудницька Н.В. відвідали ЗОШ № 36.  Цього дня відбулись зустрічі з учнями  випускних класів цієї школи, а також вчителями історії Житомира. Наші викладачі познайомили учнів з основними напрямками підготовки фахівців на історичному факультеті, а також взяли участь в роботі спільного методичного засідання викладачів кафедри історії України та вчителів історії «Актуальні проблеми викладання історії України ХХ ст.».

22 жовтня 2014 р. викладачі кафедри історії України Рудницька Н.В., Лутай М.Є., Ковальчук І.В., Максимов О.В., Новіцька Ю.Й. відвідали Барашівську ЗОШ І-ІІІ ступенів. В школі відбулась зустріч з випускниками, а також було проведено спільне засідання викладачів кафедри та районного методоб’єднання вчителів історії «Формування хронологічних та картографічних умінь на уроках суспільствознавчого циклу».

22 жовтня доцент кафедри історії України Кордон М.В. виступив з лекцією «Методика написання наукових робіт в системі МАН» перед слухачами МАН та вчителями історії Житомира та області в Центрі наукової та науково-технічної творчості.

Учням та вчителям Житомира і Житомирського району були роздані буклети про історичних факультет ЖДУ ім. І. Франка.

Викладачі кафедри історії України активно працюють над залученням учнів шкіл до пошукової та наукової роботи, проводять спільні учнівсько-студентські конференції та видають збірники за результатами їх роботи.


Найближча конференція пройде на базі Коднянської ЗОШ 25 листопада  поточного року.



Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More