08.10.14

Як історики ЖДУ імені Івана Франка допомагають армії

Допомога армії – тема, яка об'єднує і хвилює нині не лише мільйони українців, а й студентів та викладачів історичного факультету ЖДУ імені Івана Франка.

Відомо, що воїн, який занепадає духом, не зможе перемогти. Сьогодні для нас це є дуже актуальним, адже поки ми тут ходимо під мирним кращі діти України ціною життя захищають населення України. Тому важливо зараз допомогти морально і матеріально. Сьогодні у країні склалася вкрай важка ситуація і держава не може вповні забезпечити військових необхідним. Але, на щастя, є багато небайдужих людей, які готові допомагати не лише словами, а й діями, що й зробив історичний факультет.

Як тільки історики розпочали новий навчальний рік, то одним з перших рішень викладачів та студентів було організувати збір коштів для військових 95-ої окремої аеромобільної бригади.
На зібрані 6415 грн. придбали далекомір, теплі балаклави і шкарпетки, тактичні ремені і солодощі. До цього дівчата історичного факультету виготовили унікальне фото-повідомлення та додали прапор з побажаннями, який вже їздить на бойовій техніці.

Історики збираються і далі підтримувати бійців. В єдності наша сила.

Слава Україні та її героям!






Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More