16.04.18

Круглий стіл: "Політика держави у сфері запобігання та протидії корупції"


     13 квітня кафедра спеціальних історичних дисциплін та правознавства  організувала і провела круглий стіл на тему: "Політика держави у сфері запобігання та протидії корупції". Завідувач кафедри проф. І. Ярмошик наголосив, що кафедра не вперше проводить подібні заходи та обговорення гострих правових проблем сучасного українського суспільства.  Доцент О. Рудницька розповіла про проблеми впровадження Антикорупційної програми університету.
У дискусіях із корупційних проблем взяли участь гості університету: Олег Хабчук, спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції апарату Житомирської обласної державної адміністрації,  Тетяна Бучинська, заступник начальника Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Житомирській області, Роман Черниш, кандидат юридичних наук, співробітник Управління Служби безпеки України в Житомирській області, Ірина Яцик, кандидат філософських наук, проректор з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики Житомирського державного технологічного університету.
Також присутніми на заході були студенти першого курсу та магістранти історичного факультету Житомирського державного університету імені Івана Франка, студенти  Житомирського національного агроекологічного та Житомирського державного технологічного університетів.




Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More