23.04.18

Правові проблеми гендерної рівності та попередження насильства в сім’ї


23 квітня 2018 р. кафедра спеціальних історичних дисциплін та правознавства спільно з Головним територіальним управлінням юстиції в Житомирській області провели круглий стіл «Політика держави в сфері попередження насильства в сім'ї та гендерної нерівності».
         З вітальним словом виступили Грабар Олександр Володимирович – начальник Головного територіального управління юстиції в Житомирській області, Жуковський Олександр Іванович – декан історичного факультету. У роботі круглого столу взяли участь викладачі та студенти історичного факультету, співробітники Головного територіального управління юстиції в Житомирській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області.

         Рудницька О.П. висвітлила особливості забезпечення гендерної рівності молоді на ринку праці. Особливий інтерес серед студентів викликала доповідь заступника директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області, голови КДКА Житомирської області Радушинської Наталії Вацлавівни щодо нових можливостей захисту від домашнього та гендерного насилля.





Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More