11.04.18

Бібліотека університету поповнилась новими надходженнями з історії України та української культури, етнології, рідної мови, етнополітики та управління освітою


Новинками фонду бібліотеки Житомирського державного університету імені Івана Франка стали подаровані видання.
Доктор історичних наук, доцент Стельникович Сергій Володимирович дарує у фонд бібліотеки авторську монографію «Український національний рух опору Тараса Бульби-Боровця: історичний нарис». Монографія рекомендована науковцям, викладачам, студентам, усім, хто цікавиться історією України.
Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І. Ф. Кураса дарує у фонд бібліотеки праці своїх викладачів: «Галичина в етнополітичному вимірі». Монографія розрахована на науковців, викладачів, студентів вишів, усіх, хто цікавиться етнополітикою та етнополітичною історією; «Ментальний вимір української цивілізації» Я. С. Калакури, О. О. Рафальського, М. Ф. Юрія. Книга розрахована на науковців і викладачів історії, культурології, філософії, політології, етнології, учителів, аспірантів і студентів, усіх, хто цікавиться історією української культури, методологією її цивілізаційного пізнання.
Академперіодика дарує у фонд бібліотеки книгу «Як народжується слово» Клименко Н. Ф. Книга для учнів і викладачів середньої та вищої школи та всіх шанувальників рідного слова.


Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More