30.09.16

Наші студенти вибороли ІІІ місце у Міжнародному конкурсі наукових робіт!!

Цієї осені в Києві разом з всім світом вшановується пам’ять жертв трагедії, що сталася у Бабиному Яру 75 років тому. До цієї акції долучилися і студенти 4 курсу, історичного факультету – Магалецький А. і Цимбалюк К. 
Офіційна церемонія відбулася 29 вересня, але протягом тижня, що передував їй, була реалізована програма «Бабин Яр» (за сприянням «Українсько-єврейської зустрічі», Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума» та ін.). Даний проект складалася з чотирьох програм, наші студенти були долучені до програми Молодь, але їх також запросили на три інші заходи: Публічний симпозіум, Вшанувальний концерт (який відбувся у Національній опері України), Презентацію проектів меморіального простору. Окрім того, вони були присутні на трьох додаткових проектах «Українсько-єврейської зустрічі»: мистецькій зустрічі, виставці документальних фотографій і серії кінопоказів, де свої фільми представили Б. Мафцір, Ш. Редліх та К. Фам – номінант на премію «Оскар». Було дуже багато відомих лекторів, таких як Т. Снайдер, В. Московіч, І. Щупак, П.-Р. Магочій, Г. Гаусман, Я. Грицак, Н. Наймарк та багато інших.
25 вересня відбувся фінал Міжнародного конкурсу наукових і творчих робіт студентів та аспірантів «Уроки війни та Голокосту – уроки толерантності», де наші студенти розділили 3 місце у номінації «Наукове дослідження».






Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More