22.09.16

Студенти історичного ознайомилися з роботою міської ради!

15 вересня у Житомирській міській раді для студентів історичного факультету ЖДУ імені Івана Франка, які вивчають політологію і політичний піар провели інтерактивну зустріч з представниками влади міста Житомира. Зі студентами та викладачами кафедри філософії Ольгою Гордійчук і Вадимом Слюсаром спілкувалися перший заступник голови міської ради Олексій Ясюнецький та наймолодший заступник міського голови Дмитро Ткачук.
Розпочався навчальний тренінг зі спільного виконання Гімну України. Після цього студентів ознайомили з історією міської ради. Студентську зацікавленість роботою міської ради відзначив перший заступник голови міської ради Олексій Ясюнецький. Також він запросив франківців по завершенню навчання працювати в стінах міської ради. Окрім інших цікавих задумів, студентам розповіли і про проект «Бюджет участі» та старт нової ініціативи «Майстерня міста» (вперше відбудеться у Житомирі 23-25 вересня).
Виступив перед студентами ЖДУ і наймолодший заступник голови міської ради Дмитро Ткачук. Він акцентував увагу студентів на актуальних проблемах міста. За його словами, місто має бути в першу чергу для людей. Також розповів про створення велодоріжок, яких на даний момент не вистачає молоді яка активно користується велосипедами. Дмитро Ткачук розповів, що для вирішення цього питання треба забезпечити односторонній рух. Лише за таких умов їх можна запроектувати, але на даний момент, на жаль, це не є можливим.
Наприкінці зустрічі працівник міськради Олена Головко подякувала студентам за активність та запропонувала історикам долучатися до розвитку міста Житомира та проявляти власні ініціативи, щоб зробити Житомир кращим та справді європейським містом.

Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More