08.04.16

Зустріч з учнями Червоноармійського району.

6 квітня 2016 року викладачі кафедри філософії історичного факультету Житомирського державного університету імені Івана Франка доценти Горохова Л. В. та Соколовський О. Л. разом із заступником декана з навчальної роботи, доцентом кафедри Чаплінською О. В. з метою профорієнтаційної роботи відвідали школи Червоноармійського району, зокрема Андріївську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Кошелівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Курненську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Мартинівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Стрибіжську ЗОШ І-ІІІ ступенів та Червоноармійську ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Під час зустрічі з учнями 11-го класу викладачі акцентували увагу на особливостях вступної кампанії до ВНЗ для абітурієнтів у 2016 році. Випускників ЗОШ познайомили зі специфікою та перевагами навчання на історичному факультеті, ознайомили із процесом проходження практик професійного спрямування, науково-дослідною діяльністю та виховною роботою на історичному факультеті; поінформували про наявність гуртожитків для іногородніх студентів та умови проживання в них.
Викладачі розповіли про роль і значення історії в житті людини та суспільства; познайомили з особливостями проведення музейно-архівної практики на історичному факультеті; зауважили на можливостях оволодіння методикою пошуку власного родоводу студентами факультету, а також звернули увагу на перспективу брати участь у наукових конференціях і можливості навчання кращих студентів факультету за кордоном за програмою міжнародного обміну.
Викладачами також було проведено анкетування випускників ЗОШ щодо можливості вступу на навчання до Житомирського державного університету імені Івана Франка, на історичний факультет зокрема.



Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More