18.04.16

Семінар з проблем проведення та впровадження реформи державної служби в Україні

15 квітня 2016 року у ЖДУ імені Івана Франка на історичному факультеті відбувся науково-практичний семінар з проблем проведення та впровадження реформи державної служби в Україні «Правовий статус державного службовця України: минуле, сучасне, майбутнє». Координатором семінару є кандидат юридичних наук, доцент, директор Центру дослідження прав людини ЖДУ імені Івана Франка Рудницька О.П.
У роботі семінару взяли участь викладачі та студенти історичного факультету ЖДУ ім. Івана Франка та Житомирського національного агроекологічного університету, заступник начальника Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях Бражевський В.М., представники Головного управління юстиції в Житомирській області.
Доповідачі наголошували на необхідності проведення реформи державної служби в Україні відповідно до європейської моделі належного урядування, зокрема, удосконалення правового статусу державного службовця згідно з європейськими стандартами. У доповідях порушувалися важливі проблеми по впровадженню реформ, що супроводжувалося плідними дискусіями Важливою умовою проведення реформи, на думку учасників, є рішучі кроки як органів державної влади, так і всього суспільства України, в створенні державного службовця нового формату.





Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More