25.09.17

ПРОГРАМА «ТИЖНЯ ПРАВОВИХ ЗНАНЬ»

Кафедра спеціальних історичних дисциплін та правознавства спільно з Центром досліджень прав людини історичного факультету Житомирського державного університету імені Івана Франка з 2 по 6 жовтня 2017 р. проводить «Тиждень правових знань».  До участі запрошуються студенти та викладачі університету, громадськість міста.

ПРОГРАМА
«ТИЖНЯ ПРАВОВИХ ЗНАНЬ»
2 жовтня о 13-10
Дебати «Інститут приватних виконавців в Україні» за участю студентів історичного факультету.
3 жовтня о 13-30
Круглий стіл «Європейські традиції України» за участю представників Головного територіального  управління юстиції в Житомирській області та Житомирського окружного адміністративного суду
4 жовтня о 11-40 
Зустріч студентів 1 курсу історичного факультету із випускниками історичного факультету Житомирського державного університету імені Івана Франка працівниками Служби безпеки України.
 5 жовтня з 11-00  по 13-00
Проведення Юридичного майданчика «Мої права». Надання безоплатної юридичної консультації спеціалістами Головного територіального управління юстиції у Житомирській області та  Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області працівникам та студентам університету.
 6 жовтня о 14-40
Проведення соціологічного опитування «Права людини в Україні: механізм реалізації та захисту» (респонденти студенти університету)
Щоденно  з 13-00 до 15-00
Консультації з правових проблем сьогодення проводять студенти та викладачі історичного факультету у приміщенні «Юридичної клініки»

Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More