10.04.17

Участь викладачів та аспірантів кафедри історії України у роботі ІІІ Всеукраїнського науково-практичного семінару «Радянська повсякденність у культурній пам’яті суспільства»

Викладачі та аспіранти кафедри історії України Венгерська В.О., Максимов О.В., Сичевський А.О., Цимбалюк О.М. взяли участь у роботі ІІІ Всеукраїнського науково-практичного семінару «Радянська повсякденність у культурній пам’яті суспільства» з циклу «Радянська повсякденність: візії та смисли», який проходив 6–7 квітня 2017 р. на базі Вінницького державного педагогічного універстету імені Михайла Коцюбинського.
Автор ідеї та керівник семінару проф., д.і.н., завідувач кафедри історії та культури України Коляструк О.А. У заході взяли участь авторитетні вчені, аспіранти, працівники музейної сфери, громадські діячі. Із змістовним доповідями, які супроводжувались жвавими обговореннями виступили такі відомі вчені: доктори наук, професори Боряк Г.В., Киридон А.М., Боряк О.М., Стяжкіна О.В. та інші. Учасники семінару мали можливість познайомитись із матеріалами студентських польових практик, присвячених дослідженню презентації феномену радянськості у ландшафті сучасної Вінниці. Учасники семінару намагались знайти відповідь на питання: чому цей феномен залишається настільки живучим та представленим в пам’яті та щоденних практиках?




Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More