10.04.17

Тринадцята науково-практична краєзнавча учнівсько-студентська конференція «Наш рідний край: історія і сьогодення» на історичному

       Кафедра історії України 6 квітня 2017 р. провела тринадцяту науково-практичну краєзнавчу учнівсько-студентську конференцію «Наш рідний край: історія і сьогодення». Крім наукової складової, захід містить і традиційну профорієнтаційну компоненту.
       В конференції взяли участь 50 учнів шкіл Житомирської області та міста, вчителі, студенти історичного факультету. Учасників конференції вітали проректор з навчально-методичної та виховної роботи Шевчук А.В., декан факультету Жуковський О.І. Робота конференції складалась із пленарного засідання та чотирьох секційних. Учні та студенти продемонстрували зацікавленість історією рідного краю, що знайшло відображення у доповідях, презентаціях та фільмах, присвячених різним періодам, аспектам історії та видатним персоналіям Житомирщини. Конференція традиційно збирає кращих учнів, захоплених історією, які в майбутньому поповнять лави студентів Житомирського державного університету імені Івана Франка.



Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More