23.03.16

Викладачі кафедри всесвітньої історії відвідали Черняхівську ЗОШ І-ІІІ ступенів.

17 березня 2016 року викладачі кафедри всесвітньої історії історичного факультету Житомирського державного університету імені Івана Франка доценти Гуцало Л.В. та Міщук Г.А. відвідали з профорієнтаційною метою Черняхівську ЗОШ І-ІІІ ступенів.
У ході зустрічі з учнями 11-го класу викладачі акцентували увагу в першу чергу на особливостях вступної кампанії до ВНЗ для абітурієнтів у 2016 році. Учням було представлено презентацію історичного факультету, за допомогою якої вони змогли ознайомитись із процесом навчання студентів та проведенням практик професійного спрямування, виховними заходами, науково-дослідною діяльністю студентів тощо.
Міщук Г.А. охарактеризувала процес проведення на історичному факультеті музейно-архівної практики, можливості для студентів оволодіти методикою пошуку власного родоводу, брати участь у наукових конференціях, що проводяться кожного року на історичному факультеті.
Також було проведено анкетування учнів 11-го класу щодо вступу на навчання до Житомирського державного університету імені Івана Франка та історичного факультету.

      Організації зустрічі сприяла директор школи вчитель вищої кваліфікаційної категорії  Шлапак Галина Миколаївна.





Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More