02.09.15

Вітаємо першокурсників із святом Першого дзвоника!!

         Розпочався новий навчальний рік і студенти повернулися до стін рідних навчальних закладів. Але особливо хвилюючим цей день як завжди був для першокурсників. Адже не дивлячись на те, що для них нарешті закінчилася вступна компанія, для них розпочався абсолютно новий етап життя.
         Після завершення урочистої частини декан історичного факультету О.І. Жуковський зібрав першокурсників, щоб краще ознайомити їх з життям факультету. Перед ними виступили представники деканату та викладачі, які дали корисні поради щодо навчального процесу. Після цього першокурсники зустрілися із Студентським братством історичного факультету. Досвідченні студенти провели своїм новоспеченим колегам екскурсію по університету, окреслили основну діяльність братства та відповіли на питання першокурсників.
         Наш факультет дуже радий вітати нових членів нашої великої дружньої родини. Ми сподіваємося, що вони стануть гідними громадянами України і  матимуть приємні спогади про роки навчання на історичному факультеті. А зараз бажаємо їм творчої наснаги та успіхів у навчанні, а також не бути пасивними і вповні насолодитися студентськими роками!


Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More