01.02.18

ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ СПЕЦІАЛЬНИХ ІСТОРИЧНИХ ДИСЦИПЛІН ТА ПРАВОЗНАВСТВА ПРОДОВЖУЮТЬ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНУ РОБОТУ

1 лютого 2018 р. викладачі кафедри спеціальних історичних дисциплін та правознавства Житомирського державного університету ім. Івана Франка доцент Магась-Демидас Ю.І. та старший викладач Маркевич О.В. з метою проведення профорієнтаційної роботи відвідали Житомирську ЗОСШ № 16 та зустрілися з учнями 9-го й 10-го класів.

Зустріч відбулася в цікавій інтерактивній формі. Старший викладач Маркевич О. В. провела пізнавальну гру стосовно прав неповнолітніх, а доцент Магась-Демидас Ю.І. ознайомила дітей із цікавими прикладами з історії правової практики.
О. В. Макревич розповіла також учням переваги навчання на історичному факультеті та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на ньому. Було роздано рекламні буклети історичного факультету.
Зустріч викликала жвавий інтерес, запитання школярів стосувалися правил вступу на факультет, роботи юридичної клініки, юридичної та археологічної студентських практик, а також можливості участі у роботі щорічної науково-практичної конференції з прав людини, що проводиться кафедрою спеціальних історичних дисциплін та правознавства.




Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More