21.11.16

Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція «Музеї Бердичівського краю: історія та сучасність»


       
15-16 листопада 2016 року у Бердичеві відбулася Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція «Музеї Бердичівського краю: історія та сучасність». Вона була присвячена 90-ій річниці від часу відкриття в Бердичеві першого музею. У цій конференції взяли участь та виступили з науковими повідомленнями члени Центру історіографічних досліджень, який діє при кафедрі спеціальних історичних дисциплін та правознавства. Професор І. Ярмошик виступив на пленарному засіданні конференції із доповіддю «Історія міста Бердичева в дослідженнях польських авторів ХІХ ст.». На секційних засіданнях конференції 16 листопада виступили Н. Весельська, О. Зосімович., Ю. Конарівська, Д. Костриця.
Професор І. Ярмошик також представив учасникам конференції нову книгу про історію села Ходорків Попільнянського району, яка нещодавно з’явилася друком. Автором книги є колишній працівник органів МВС України полковник у відставці  Ігор Криворучко.

 Наукові статті згаданих членів Центру історіографічних досліджень опубліковані у науковому збірнику, який виданий за результатами конференції та розміщені в електронній бібліотеці Житомирського державного університету імені Івана Франка.





У музеї Джозефа Конрада

Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More