07.10.16

Зустріч студентів історичного факультету із представниками Житомирського обласного центру надання безоплатної вторинної допомоги

6 жовтня в рамках проведення «Тижня правових знань» відбулася зустріч студентів історичного факультету І, ІІ, IV курсів із представниками Житомирського обласного центру надання безоплатної вторинної допомоги, заступником директора Центру Радушинською Наталією Вацлавівною, та Шостак С. В. начальником управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Житомирській області.

Гості розповіли про новації в структурі юридичних служб, нові завдання, які постали перед працівниками правової сфери. Особливу увагу було приділено становленню та розвитку поліції, та детально зупинились на взаємних правах та обов’язках громадян та поліції. Гості акцентували на можливостях і порядку отримання громадянами безоплатних адвокатських послуг. Було приділено увагу організації і запровадженню в області приватної виконавчої служби. Гості відповіли на запитання студентів.





Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More