06.10.16

Керівник центру юдаїки кафедри історії України доц. Рудницька Н.В. взяла участь у Міжнародному семінарі «Громадянське суспільство, соціальне медіа та єврейська історія України ХХ ст.»



Керівник центру юдаїки кафедри історії України доц. Рудницька Н.В. взяла участь у Міжнародному семінарі «Громадянське суспільство, соціальне медіа та єврейська історія України ХХ ст.», який відбувся 29.09-1.10.2016 р. у Києві. Організатором заходу виступив центр «Centora» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, та посольства США в Україні.  У заході взяли участь педагоги, громадські активісти і журналісти з України, Польщі, Молдови, Сербії, Македонії та Німеччини,
29 вересня учасники семінару були присутні на заходах із вшанування пам’яті знищених 75 років тому, в Бабиному Яру, 33 тис. євреїв.
На семінарі детально обговорювались питання актуальності та важливості досліджень історії євреїв в Україні, вшанування пам’яті жертв Голокосту, дослідження маловідомих сторінок окупаційного гітлерівського режиму. 



Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More