07.10.15

Зустріч із правом

В рамках «Тижня правових знань», який проводить кафедра спеціальних історичних дисциплін та правознавства на історичному факультеті 5 жовтня було проведено семінар «Зустріч із правом» за участю викладачів кафедри, студентів та учнів випускних класів обласного педагогічного ліцею.
Ліцей був обраний не випадково для такої творчої зустрічі, адже з ними факультет веде багаторічну співпрацю. Переконливим цьому підтвердженням є випускники ліцею, які сьогодні входять до числа кращих студентів нашого університету, один з них сьогодні вже є кандидатом історичних наук.
Ліцеїсти мали змогу отримати цілісну картину діяльності факультету, особливостей навчального процесу, дозвілля студентів. З ними спілкувалися провідні викладачі кафедри, декан історичного факультету, представники студентського братства та наукового товариства історичного факультету. Викладачі та студенти відповіли на запитання гостей. Найбільше майбутніх абітурієнтів цікавили питання про вартість навчання, кількість бюджетних місць, умови проживання в гуртожитку, можливість суміщати навчання на історичному і інших факультетах, харчування,  та спортивні заходи, які проводяться на факультеті (футбол, художня самодіяльність тощо).

Зустріч пройшла у невимушеній обстановці. Ліцеїсти  уважно слухали те, що їм говорили. Наприкінці зустрічі наші студенти домовилися з гостями про спільний футбольний матч. Сподіваємося, що ця зустріч не буде останньою, і можливо через рік ми побачимо випускників ліцею у наших стінах в новому статусі – студентів.




Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More