19.10.15

Наша праця недаремна або зустріч з випускниками історичного факультету

     У кожної людини серце радіє, коли вона бачить, що її праця не була марною і приносить користь. Шостого жовтня раділо серце у наших викладачів, адже до нас завітали випускники історичного факультету, які зараз працюють у правоохоронних органах. Це підполковник Руслан Потапенко та майор Сергій Рудницький.  До них приєднався відомий житомирський краєзнавець Руслан Кондратюк, який займається архівною працею і справедливо відмітив, що вона дуже схожа на оперативну.
  Цього року зустріч відбулася з першокурсниками, які безперечно переконалися в тому, які перспективи відкриває перед ними диплом випускника історичного факультету.
   Спочатку слово надали Руслану Потапенку, який дуже важливу увагу приділив актуальним проблемам сьогодення, спричиненими ситуацією в країні. Це різноманітні негативні наслідки революційних подій, наявність великої кількості зброї, неправильне використання якої призводить до смерті людей, велика кількість пропаганди, яка негативно впливає на свідомість людей і штовхає їх на злочини. Коли дійшла черга до питань, то його поросили розповісти про те, як нещодавно він врятував жінку від озброєного злочинця. Але Руслан виявився досить скромною людиною і сказав, що героєм себе не вважає, адже це був його борг як людини і як працівника міліції. Зауважимо що Руслан минулого року довгий час воював у зоні АТО.
   Сергій Рудницький розповів, що зараз працює майором міліції у Користишеві. Наш факультет закінчив 10 років тому, і вважає, що роки навчання не прийшли даремно. Адже освіта тут високоякісна, за що дуже вдячний викладачам.

    Отже, поки до нас приходять такі випускники ми все робимо правильно і нам є чим пишатися. На завершення Іван Іванович Ярмошик пообіцяв, що наступного разу запросить випускниць нашого факультету. Адже вони теж досягли високих успіхів у професійній діяльності, тому і нашим студенткам є на кого рівнятися.






Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More