23.04.15

Науково-практичний семінар «Реформи в Україні: проблеми впровадження»

22 квітня 2015 року Центр дослідження прав людини ЖДУ імені Івана Франка у рамках тижня історичного факультету провів науково-практичний семінар з проблем проведення та впровадження реформ в Україні «Реформи в Україні: проблеми впровадження». Координатором семінару є кандидат юридичних наук, доцент Рудницька О.П.
    У роботі семінару взяли участь викладачі та студенти історичного факультету ЖДУ ім. Івана Франка та Житомирського національного агроекологічного університету, представники Головного управління юстиції в Житомирській області, Житомирського окружного адміністративного суду, адвокати міста Житомира.
      Доповідачі наголошували на необхідності проведення реформ в Україні, зокрема, конституційної, адміністративної, судової та правоохоронних органів. У доповідях порушувалися важливі проблеми по впровадженню реформ, що супроводжувалося плідними дискусіями Важливою умовою проведення реформ, на думку учасників, є рішучі кроки як органів державної влади, так і всього суспільства України в подоланні корупції.





Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More