02.04.15

Студенти-історики стали участниками регіонального семінару "Участь студентів у забезпеченні якості вищої освіти"

31 бурезня 2015 р. в Житомирпському державного університету ім. І.Франка відбувся регіональний семінар "Участі студентів у забезпеченні якості вищої освіти". До участі студентів історичного факультету в даному семінарі запросили Українська асоціація студентського самоврядування (далі - УАСС) . Семінар проходив за програмою проекту TRUST.
Метою зібрання стало вироблення спільної стратегіі забезпечення якості вищої освіти в Україні; ознайомлення з інструментами підвищення якості, прозорості та застосування індикаторів вищої освіти при управлінні вищими навчальними закладами. Представниками Української асоціації студентського самоврядування були президент УАСС Микита Андреєв та член УАСС Олена Хміль.
Студенти-історики стали активними участниками цього семінару, висловили власне бачення майбутнього вищої освіти, активно дискутували із окремих проблем.  Загалом, всі присутні отримали корисну інформацію від запрошених представників УАСС, було відкрито багато нових аспектів студентського самоврядування, що стало особливо корисним для представників студентського братства університету загалом і факультету зокрема.
На завершення семінару кожен із присутніх ділився враженнями від заходу, та  зауважував про бажання й надалі цікавитись проблемами реформування вищої освіти в Україні та брати активну участь в їх обговореннні.



Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More