16.11.18

Студенти історичного факультету відвідали Житомирський окружний адміністративний суд


15 листопада 2018 р. студенти 41 групи історичного факультету в рамках проведення юридичної практики відвідали Житомирський окружний адміністративний суд. Практиканти мали змогу ознайомитись з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду, а саме: основними завданнями та функціями відділу документального забезпечення (канцелярією), порядком роботи з вхідною кореспонденцією суду, зреєстрацією позовних заяв, їх розподілом тощо.
Сильне враження на студентів склала можливість в якості вільних слухачів безпосередньо відчути себе учасником судового процесу в судових засіданнях під головуванням голови Житомирського окружного адміністративного суду Сергія Черноліхова в одній із адміністративних справ та заступника голови суду Євгена Романченка в іншій справі.
Під час заходу студенти змогли наочно дізнатись про можливості реалізації та захисту своїх прав у суді, що в подальшому сприятиме формуванню в молодого покоління довіри та поваги до судової влади, забезпечить укріплення позитивного іміджу суду.






Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More