22.11.18

Лекція «Вступ до правничої професії» від представників Головного територіального управління юстиції в Житомирській області

З нагоди відзначення Міжнародного дня студента керівництво Головного територіального управління юстиції в Житомирській області приєдналося до своєрідного марафону лекцій у закладах вищої освіти, ініційованого Міністерством юстиції України.
22 листопада 2018р. 1-й заступник начальника ГТУЮ в Житомирській області Ірина Волошина та головний спеціаліст Управління державної виконавчої служби ГТУЮ в Житомирській області  прочитали лекцію на тему: "Трансформація правничої професії як вимога сьогодення" студентам історичного факультету, спеціальності 081 Право та 231 Соціальна робота.

Майбутні юристи дізналися про виклики, які в майбутньому очікують на правничу професію, про так званий «соціальний ліфт» – можливість потрапити на роботу до органів державної влади без протекції. А також про можливість пройти стажування у структурних підрозділах Головного територіального управління юстиції у Житомирській області.





Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More