11.05.17

Кафедра спеціальних історичних дисциплін та правознавства спільно з Центром історіографічних досліджень ЖДУ імені Івана Франка провели круглий стіл з актуальних проблем української та світової історіографії «Романтичний напрямок в європейській історіографії»

      28 квітня 2017 року кафедра спеціальних історичних дисциплін та правознавства спільно з Центром історіографічних досліджень ЖДУ імені Івана Франка провели круглий стіл з актуальних проблем української та світової історіографії «Романтичний напрямок в європейській історіографії».
          У роботі круглого столу взяли участь викладачі та студенти історичного факультету ЖДУ ім. Івана Франка.  Завданням круглого столу було простежити розвиток романтичного напрямку в європейській історіографії, висвітлити найвідоміших представників. Найбільші дискусії викликали питання як саме романтичний напрямок сприяв формуванню національної історії і чи не постраждала від цього її об’єктивність і достовірність? Жваве обговорення викликали доповіді Левківської Марії, Поліщук Лілії, Бондарчука Миколи, Трощук Наталії, Янчевської Марини, Юрківської Юлії, Окочі Олії. 




Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More