29.05.15

Звітна наукова конференція студентів кафедри всесвітньої історії

28 травня 2015 року, в рамках проведення Днів науки у Житомирському державному університеті імені Івана Франка, відбулася звітна наукова конференція студентів кафедри всесвітньої історії. У конференції брали участь студенти IIV курсів історичного факультету.
У доповідях студенти, в межах відведеного їм часу, проаналізували теми своїх досліджень, визначивши при цьому їхні мету та завдання, розкривши найважливіші, актуальні пункти. Особливо викликали інтерес і обговорення, питання до доповідачів виступи О. Грицика, К. Цимбалюк, А. Потрійної. Вів студентську наукову конференцію доцент кафедри всесвітньої історії, канд. іст. наук Власюк І. М. Зокрема, він відмітив належну теоретичну підготовку студентів до участі в конференції, запропонував оформити їх доповіді у вигляді наукових статей у наступному номері збірника наукових праць «Студентські історичні студії» (Вип. 5).

Загалом, засідання секційне студентської  наукової конференції пройшло організовано, на належному науковому, теоретичному і методичному рівнях.

Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More