03.07.18

Колектив Житомирського державного університету імені Івана Франка нагороджений подякою за вагомий внесок у розбудову правової держави

2 липня у Житомирі відбулась публічна презентація діяльності місцевих центрів з надання  безоплатної вторинної правової допомоги Житомирської області. У заході взяли участь представники Регіонального центру з надання БВПД, Головного територіального управління юстиції у Житомирській області, Обласного соціального гуртожитку для дітей-сиріт, ДУ «ЖВК №4», Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, Житомирського загального відділу Військової служби правопорядку, ГО «Атошник», ЦДУ АТО при Житомирській ОДА, ЖОМГО «Паритет», військової частини 3047 Національної гвардії України.

На зустрічі було відзначено правопросвітницьку та правороз’яснювальну роботу Юридичної клініки нашого університету, Центру дослідження прав людини, що діє при кафедрі спеціальних історичних дисциплін та правознавства. Було обговорено можливості та перспективи подальшого співробітництва у сфері надання правової допомоги населенню.



Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More