26.01.17

Профорієнтаційна робота кафедри всесвітньої історії

25 січня викладачі кафедри всесвітньої історії – професор Стародубець Г.М. і доцент Міщук Г.А. приймали участь у роботі науково-практичної конференції ліцеїстів 4 курсів комунального закладу «Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей» Житомирської обласної ради «Сторінки розвитку культурно-історичного простору України з найдавніших часів до сьогодення».
Професор Галина Стародубець познайомила учнів з умовами вступу на історичний факультет ЖДУ ім. Івана Франка, про специфіку навчання та проведення дозвілля студентів-істориків. Варто підкреслити, що зустріч була взаємно цікавою і корисною, оскільки, з одного боку, студенти з неприхованим  інтересом слухали виступ професорки, а з іншого – запропонували увазі аудиторії дуже цікаві і змістовні наукові доповіді.  Між іншим, викладачі кафедри всесвітньої історії (доц. Опанащук П., проф.Стародубець Г.) були науковими консультантами кількох  учнів у процесі підготовки нами наукових виступів.
Учасники конференції з цікавістю сприйняли пропозицію прийняти участь у щорічному конкурсі учнівських робіт «Юний історик», який проводиться на факультеті з ініціативи кафедри всесвітньої історії.





Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More