23.05.16

Звітна наукова конференція студентів кафедри всесвітньої історії.

20 травня 2016 року, в рамках проведення Днів науки у Житомирському державному університеті імені Івана Франка, відбулася звітна наукова конференція студентів кафедри всесвітньої історії. У конференції брали участь студенти IIV курсів та магістранти історичного факультету.
У доповідях студенти, в межах відведеного їм часу, проаналізували теми своїх досліджень, визначивши при цьому їхні мету та завдання, розкривши найважливіші, актуальні пункти. Особливо викликали інтерес і обговорення, питання до доповідачів виступи Д. Сагайдак («Срібні прикраси давньоруського Коростеня»), І. Василюка («Про сутність опричнини»), Д. Ткачука («Постать російського імператора Миколи І в історіографії»).
Вели студентську наукову конференцію к. і. н., доц. І. М. Власюк, ст. викл. М. В. Хададова. Зокрема, вони відмітили належну теоретичну підготовку студентів до участі в конференції, запропонували оформити їх доповіді у вигляді наукових статей у наступному номері збірника наукових праць «Студентські історичні студії» (Вип. 6). Також було відмічено постійних учасників студентських наукових конференцій, що проводяться кафедрою всесвітньої історії на історичному факультеті і значення наукової роботи для студентів у період навчання в університеті.
Загалом, засідання студентської наукової конференції пройшло організовано, на належному науковому, теоретичному і методичному рівнях.





Поділіться покликанням на наш сайт у своїх соціальних мережах:
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More